Te lekker....
Gelezen in ‘Le Magazine’ tijdschrift van La Place: zelfgemaakte chocoladepasta. Een waarschuwing is op zijn plaats. Heb je eenmaal deze chocoladepasta gegeten dan wil je, volgens Dominique Persoone, de chocolatier die het recept ontwikkelde, nooit meer een potje van de supermarkt!
Met glucose of honing
In het recept wordt glucose of honing gebruikt. De glucose is online te bestellen bij div. webwinkels. Ik ben het ook tegengekomen bij kookwinkels.
Zelfgemaakte chocoladepasta, voor 350 gram
Benodigdheden:
Gelezen in ‘Le Magazine’ tijdschrift van La Place: zelfgemaakte chocoladepasta. Een waarschuwing is op zijn plaats. Heb je eenmaal deze chocoladepasta gegeten dan wil je, volgens Dominique Persoone, de chocolatier die het recept ontwikkelde, nooit meer een potje van de supermarkt!
Met glucose of honing
In het recept wordt glucose of honing gebruikt. De glucose is online te bestellen bij div. webwinkels. Ik ben het ook tegengekomen bij kookwinkels.
Zelfgemaakte chocoladepasta, voor 350 gram
Benodigdheden:
- 1 vanillestokje
- 100 ml. room
- 100 gram glucose of acaciahoning
- 100 gram donkere chocolade (min. 70%)
- 50 gram gezouten boter
Reacties