vrouw - moeder - zus - tante - docente - creatief - gewichtsconsulente - broodbakken - groentetuintje - voeding - sport
De laatste cursusdag bootcampinstructeur zit er op! Een training
van een hele dag, gegeven door bootcampinstructeurs en een echte (ex) drill
sergeant. Daar gingen we dan… in de plensende regen: links – rechts – links -
rechts en hop een berg op met een medecursist op je rug. Naar boven gesleept,
al glijdend door het natte weer en door het modderpaadje weer terug. Even op
adem komen, want dat liep naar beneden af!
Opdrukken en tijgeren door het gras, alle oefeningen komen
voorbij. Tanden op elkaar, want mijn heup begin ik weer te voelen en mijn knie
is ook uitermate pijnlijk. De trainers lijken op beulen en waarschuwen nog:
pijn is ho he mensen! Ik kan heel goed nee zeggen, maar opgeven doe ik niet
zomaar.
Als ik de derde dag na de training in mijn autootje naar de
sportschool rij voor het inloopspreekuur, voel ik dat het schakelen al
makkelijker gaat. Mijn spierpijn is aan het afnemen. Best prettig, want ik had
geen spierpijn in mijn armen of benen… nee, ik had spierpijn in mijn hele lijf!
Deze week maar even een oefenrondje lopen om het geleerde in
de praktijk te brengen. Natuurlijk ga ik dan ook op zoek naar wat
proefpersonen, maar dat hoeft geen groot probleem te zijn.
Wat fijn dat mijn vakantie nu is begonnen, even lekker
bijtanken en tot rust komen. Daarnaast oefenen met Bootcamp en natuurlijk draait mijn praktijk gewoon
door. Doordat cliënten al met vakantie zijn, is het wel rustiger. Dus als iemand
nog wil starten met een traject, kom maar op!
Mijn nichtje komt ook zo af en toe bij ons, omdat mijn zusje
niet in het onderwijs werkt en niet zoals ik de luxe heeft om gelijktijdig met
de kinderen vrij te zijn. Via marktplaats tik ik voor € 3,- een (zo goed als
nieuw) wafelijzer op de kop en wij gaan dus morgen wafels maken!
Ik heb een recept gevonden wat ik (iets aangepast) uit ga
proberen.
Hiervoor hebben we nodig:
- 1 banaan
- 1 ei
- 3 eetlepels speltmeel
- 2 á 3 eetlepels (rijst)melk
- 1 theelepel kaneel
- 1 ei
- 3 eetlepels speltmeel
- 2 á 3 eetlepels (rijst)melk
- 1 theelepel kaneel
- beetje vanille
- 1 theelepel wijnsteenbakpoeder
- 1 theelepel wijnsteenbakpoeder
Zo maak je het:
Meng de banaan, ei en (rijst)melk in een blender of met een staafmixer. Meng er dan met een garde de kaneel, het meel en wijnsteenbakpoeder door. De wafel ongeveer 5 minuten bakken in het wafelijzer. Lekker met Turkse yoghurt of kwark en fruit.
Tot de
volgende keer!
Reacties