dinsdag 20 november 2012

KOOKWEDSTRIJD Irene kookt


K O O K W E D S T R I J D
De herfstwind blaast de laatste bladeren uit de bomen in de straat. Nog even en het is december. En na Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw is het ineens januari. Zou het gaan sneeuwen en vriezen dat het kraakt, zodat we kunnen schaatsen of een wandeling maken in de prikkelende kou?


En vult eenmaal thuis gekomen de geur van jouw bijzondere stoofschotel het huis? Of is het jouw beroemde soep die op het fornuis staat te pruttelen? Misschien ben je een zoetekauw die heerlijke taarten bakt?

Irene kookt vraagt zich af welk gerecht jou warm en tevreden houdt in de wintermaanden!
Stuur vóór woensdag 5 december jouw recept naar Irene kookt. Vermeld daarbij naam-adres-woonplaats.

Er zijn geen beperkingen alles mag! Het winnende recept wordt uiteraard uitgebreid op de blog en Facebook vermeld mét foto van het gerecht. En dat is niet alles want je krijgt een cadeaubon van 40 euro die je vrij mag besteden bij Kookpunt.nl!

_______________________________________________________

Over Kookpunt
Kookpunt is met bijna 4000m² dé kookwinkel van Nederland. Of je nu op zoek bent naar een foodprocessor of keukenmachine, een springvorm of Silikomart bakvorm, Kookpunt heeft álles waar een hobby- of professionele kok van smult. Met merken als KitchenAid en Magimix heeft Kookpunt bovendien het beste van het beste in huis!


Geen opmerkingen: