woensdag 18 april 2012

Kook jij mee en steunt daarmee vrouwen in Azië?

Irene kookt steunt het volgende persbericht:


PERSBERICHT

MICROKREDIET VOOR MOEDERSMAAND


JIJ KOOKT EEN DINER, EEN VROUW IN AZIË START ER EEN BEDRIJF MEE!


Actie
Je organiseert in de maand mei (wanneer jou het beste uitkomt) een leuk ontbijt/lunch/diner of high tea en nodigt je vrienden, familie of collega’s daarvoor uit. Laat je gasten een financiële bijdrage geven voor het gezellige etentje, en daarmee voor ondernemende vrouwen in Azië. Microkrediet voor Moeders verstrekt het gedoneerde geld als leningen aan vrouwen die hiermee een eigen bedrijfje kunnen opzetten. De gemiddelde lening die wij verstrekken is € 65,-, dus we dagen je uit: hoeveel leningen kook jij bij elkaar?

Wie zijn wij?
Microkrediet voor Moeders is een stichting die microkredieten verstrekt in Azië aan vrouwen die een eigen bedrijfje willen opzetten. Op die manier krijgen zij de kans om de kwaliteit van hun leven en dat van hun kinderen blijvend te verbeteren. We lenen hen het geld voor de hengel in plaats van dat we hen de vis geven. Kijk voor meer informatie op http://www.facebook.com/l/qAQFrBnBIAQF4Tw3aA6AtPsJ0BZr4dEYtR-2U34M0OTWW2w/www.microkredietvoormoeders.org

Partners
A Beautiful Story (verkoopt prachtige sieraden uit Nepal – http://www.facebook.com/l/pAQGdVvz7AQEem9AC_fIaWB20vj1T-YfjqtvxlCNTZVnVrA/www.abeautifulstory.nl ) is onze partner in deze actie.

Prijzen
Het steunen van de vrouwen in Azië is natuurlijk het belangrijkste, maar door mee te doen kun je ook geweldige prijzen winnen! Ben jij diegene die de meeste leningen bij elkaar kookt voor de vrouwen in Azië? Heb jij het origineelste kookidee? Of weet jij de meeste mensen enthousiast te maken voor de actie, bijvoorbeeld via social media? Dan maak jij kans op fantastische sieraden die beschikbaar zijn gesteld door A Beautiful Story!

Meedoen?
Schrijf je in op http://www.facebook.com/l/qAQFrBnBIAQF4Tw3aA6AtPsJ0BZr4dEYtR-2U34M0OTWW2w/www.microkredietvoormoeders.org, organiseer een dinertje en haal zoveel mogelijk geld op (een gemiddelde lening is €65)! Daarmee help jij een vrouw (en haar gezin) in Azië!

Geen opmerkingen: