tag:blogger.com,1999:blog-2723891896690246338.post6232751877700606133..comments2024-02-21T17:28:48.146+01:00Comments on Irene kookt: Zoetzuur van komkommer, pruimenjam met calvados, pruimenjam met port, meloen-pruimenchutney, perenchutney en mangochutneyIrene kookthttp://www.blogger.com/profile/08577694203107996889noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2723891896690246338.post-77202713108456455962010-09-13T15:57:21.076+02:002010-09-13T15:57:21.076+02:00Hallo Irene,
Mijn naam is Nickias en ik schrijf j...Hallo Irene,<br /><br />Mijn naam is Nickias en ik schrijf je in naam van Friends of Glass. <br /><br />Ik volg je blog al een tijdje en ik hou enorm van de passie waarmee je huisgemaakte producten gebruikt om heerlijke gerechten te bereiden. <br /><br />Ik zou je graag willen uitnodigen om lid te worden van onze selecte groep Glass Ambassadors, een groep food bloggers en huiskoks die de voordelen van glas met betrekking tot smaak en gezondheid helpen ondersteunen.<br /><br />Ik denk dat je perfect in aanmerking zou komen, als ik zie met hoeveel liefde je je heerlijke creaties in mooie glazen potten stopt. Het doet me ook plezier dat je zoveel belang hecht aan versheid en hygiëne. <br /><br />Momenteel werken we met onze ambassadeurs aan een uniek kookboek, vol met ideeën over voeding dat bewaard kan worden in glazen flessen of potten. <br /><br />Dus ik zou je dan ook willen uitnodigen om je eigen recept in te dienen, deze heerlijke verzameling van gerechten in glazen potten zou bijvoorbeeld perfect in aanmerking komen. De chutneys zijn mijn persoonlijke favoriet.<br />Of één van je andere creaties, dat kies je uiteraard zelf. Je meer recente zoetzuur van pompoen mag bijvoorbeeld ook.<br /> <br />Het draait er voornamelijk om aan te tonen dat voedsel in glas vaak nog lekkerder is.<br /><br />Elk recept wordt online geplaatst en je kan vrienden vragen om te stemmen voor het jouwe. De top 10 zal dan gedrukt worden als een limited edition kookboek. <br /><br />Indien je graag zou meewerken, kan je gewoon surfen naar http://www.friendsofglass.com/truetotaste en de instructies volgen. Je kan me je recept ook doormailen. De enige voorwaarde is dat je je gerecht na bereiding in glas bewaart. <br /><br />Voor meer over onze beweging, bezoek onze website friendsofglass.com/nl of mail me op nickias@friendsofglass.com <br /><br />Ik kijk al uit naar je volgende creatie! Hopelijk opnieuw in glas :-)<br /><br />Groetjes,<br /><br />Nickias<br />Friends of GlassNickias van Friends of Glasshttp://www.friendsofglass.comnoreply@blogger.com