tag:blogger.com,1999:blog-2723891896690246338.post6201798455702193500..comments2024-02-21T17:28:48.146+01:00Comments on Irene kookt: Italiaanse briocheIrene kookthttp://www.blogger.com/profile/08577694203107996889noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-2723891896690246338.post-41904084099726284402016-05-29T19:41:28.054+02:002016-05-29T19:41:28.054+02:00Ik ben veel op Siciliƫ geweest en deze brioche met...Ik ben veel op Siciliƫ geweest en deze brioche met ijs is een geweldige combinatie!!! Je lepels het ijs met het kleine bolletje uit de grote bol. Ze smeren het ijs met een spatel in je bolletje. Super handig aan dit bolletje is dat ie het gesmolten ijs opzuigt en dan hou je een lekker zompig koel ijsbroodje over nadat je je ijs eruit hebt gegeten. Het is een flinke hap dus genoeg als lunch. Ik ben heeeel blij met dit recept want ik kan deze broodjes nergens vonden en wil absoluut mijn favo italiaanse ijs hierop eten!!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12559334350208524030noreply@blogger.com