tag:blogger.com,1999:blog-2723891896690246338.post2376313630122918173..comments2024-02-21T17:28:48.146+01:00Comments on Irene kookt: Appeltaart met karamel, specerijen en cranberry'sIrene kookthttp://www.blogger.com/profile/08577694203107996889noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2723891896690246338.post-60242018762701501762010-10-10T16:48:42.649+02:002010-10-10T16:48:42.649+02:00Prima hoor als je het recept op je blog wilt plaat...Prima hoor als je het recept op je blog wilt plaatsen. In het eerste recept heb ik andere appels gebruikt en liep er geen vocht uit de taart na het bakken. Ik denk zelf dat verder inkoken niet zoveel zin heeft. Een beetje uitproberen dus met de appelsoorten. Kardemom heeft inderdaad een krachtige smaak en kan snel overheersen. De ene theelepel is bovendien de andere niet....Irene kookthttps://www.blogger.com/profile/08577694203107996889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2723891896690246338.post-84038177487177595992010-10-10T13:44:12.672+02:002010-10-10T13:44:12.672+02:00Hoi Irene,
Ik heb deze appeltaart gemaakt.Inderdaa...Hoi Irene,<br />Ik heb deze appeltaart gemaakt.Inderdaad kwam er ook bij mijn taart erg veel vocht uit.<br />Ik zou een volgende keer inderdaad een andere appelsoort gebruiken,( of misschien het melk/stroopmengsel meer laten inkoken) en vond zelf de zelfgemalen kardemom vrij overheersend.<br />Ik ga ,als je het goed vind, dit recept ook op mijn blogje plaatsen, met een verwijzing naar jouw blog.<br />Groeten,<br />MoniqueMoniquehttps://www.blogger.com/profile/03719190453195631959noreply@blogger.com