tag:blogger.com,1999:blog-2723891896690246338.post2121222745468785759..comments2024-02-21T17:28:48.146+01:00Comments on Irene kookt: Luchtige sinaasappelcake met sinaasappelsiroop en roomIrene kookthttp://www.blogger.com/profile/08577694203107996889noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2723891896690246338.post-18189623404687403912011-03-03T13:23:08.248+01:002011-03-03T13:23:08.248+01:00Hoi Saskia,
Als ik polenta kook, dan valt altijd ...Hoi Saskia,<br /><br />Als ik polenta kook, dan valt altijd op hoeveel vocht toegevoegd moet worden en hoe stijf de polenta wordt. Als je het erop waagt, dan zou ik i.i.g. de hoeveelheid aanpassen tov de semolina door ca. 100 gram te nemen. Ik heb ook even gegoogled en het volgende gevonden: <br /><br />http://www.bbcgoodfood.com/recipes/4702/lemon-polenta-cake-with-limoncello-syrup <br /><br />Misschien lijkt het je wat?<br /><br />Groet,<br /><br />IreneIrene kookthttps://www.blogger.com/profile/08577694203107996889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2723891896690246338.post-41470782328078751032011-03-03T10:12:52.891+01:002011-03-03T10:12:52.891+01:00Zou dit ook lukken met polenta in plaats van semol...Zou dit ook lukken met polenta in plaats van semolina?Saskiahttps://www.blogger.com/profile/00061713702192207117noreply@blogger.com